کد خبر 808269
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۰
چلو کباب

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تاکید کرد قیمت حداقلی یک پرس چلوکباب با کیفیت مناسب حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان خواهد بود.

به گزارش مشرق،‌ ناصر حسینی تبریزی رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش اظهار کرد: روزهای گذشته اخباری مبنی بر تهیه کباب با منبع گوشت گیاهی منتشر شد که لازم است در این باره متذکر شویم گوشت گیاهی به هیچ عنوان به درد واحدهای صنف ما نمی‌خورد و در این واحدها مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه واحدهای فعال زیر نظر اتحادیه چلوکباب و چلوخورش به طور دائم از سوی اتحادیه و بهداشت مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرند، گفت: با توجه به نظارت‌ های صورت گرفته برای واحدهای صنفی ما به هیچ عنوان این امکان وجود ندارد که بخواهند غذایی با این شرایط تهیه کنند و به دست مردم برسانند.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش همچنین تاکید کرد: حتی می‌توانم قسم بخورم که چنین کبابی در واحدهای صنفی ما ارائه نمی‌ شود و در ۱۲۰ سالی که این بخش فعالیت صنفی دارد، هرگز چنین اتفاقاتی رخ نداده است.حسینی تبریزی افزود: زمانی که مردم نسبت به تهیه غذای ارزان‌قیمت اقدام می‌کنند، باید به کیفیت آن نیز توجه داشته باشند، چرا که سلامت آنها در معرض خطر قرار می‌گیرد.

اینکه کنجاله سویا و نشاسته با یکدیگر مخلوط شوند و به عنوان کباب به دست مردم برسند، موضوع عجیبی است؛ چرا که اصل کباب به منبع گوشتی آن است حال ممکن است برای تهیه در منزل یا افرادی که مشکلات خاص دارند، نباید گوشت قرمز بخورند، راهکارهایی مورد توجه قرار گیرد اما به هر حال در صنف ما هیچ گاه چنین اتفاقاتی رخ نمی‌دهد.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به قیمت گوشت و برنج برای تهیه هر پرس چلوکباب بسته به میزان گوشتی که در آن مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین هزینه مربوط به ۱۵۰ گرم برنج و هزینه‌های جانبی واحد حداقل رقمی در حدود ۱۲ هزار تومان یا حتی ۱۵ هزار تومان هزینه می‌شود و بر همین اساس قیمت منطقی یک پرس چلوکباب رقمی حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در پاسخ به اینکه گاه در واحدهای صنفی و رستوران‌ها، یک پرس چلوکباب حتی به قیمتی بالغ بر ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، تاکید کرد: همچنان واحدهای ما برای تعیین قیمت از ما تاییدیه می‌ گیرند و تعزیرات نیز بر همین اساس فعالیت واحدها را مورد نظارت قر ار می‌دهد. حال ممکن است یک واحد خدمات اضافه‌ای مانند موزیک یا مواردی از این دست داشته باشد و به واسطه آنها قیمت خود را بالا ببرد اما در نهایت نمی‌توان ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان بیش از این قیمت برای یک پرس چلوکباب در نظر گرفت. بر همین اساس مردم می‌ توانند تخلفات صورت گرفته را از طریق اتحادیه پیگیری کنند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
    17 0
    رو چه حسابی؟
  • IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
    21 1
    کباب نیم.گوسفند نیم گوساله 100 گرمی 40 گرم گوشت گوساله میخواد سی چهل گرم گوشت گوسفند و دنبه بیست گرم پیازو نمک و فلفل. هر کبابی بنابر کیفیت حدودا دو تا سه هزار تومن مواد میبره. تازه استفاده از گوشت فریزری و کباب تمام گوساله از این قیمت کم میکنه. برنج ایرانی پرسی دو هزار تومن. حالا با جمع این مبالغ به ازای دو سیخ کباب میرسیم به عدد شیش تا هشت هزار تومن با احتساب سود در هر پرس 4000 تومن هم حساب کنیم حتی!! میرسیم به قیمت 10000 تا 12000 تومن! رو چه حساب 20000 تومن؟!!!
    • پسر IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
      11 0
      اینجا ایران
  • IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
    17 0
    قیمت منطقی کباب. ماهی فقرا. ... شعور مردم بیشتر از سطح تفکر مدیران و مسولان دهه پنجاه شصتیه. خودتونید
  • IR ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
    24 0
    کمه، حداقل 50،000 تومن میارزه. نه که توش طلا میریزن
  • کامران IR ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
    12 0
    خداحافظ چلوکباب !!!
  • مدیر مطلع IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
    11 0
    عجب رئیس اتحادیه ای که خبر ندارد چلوکباب با کیفیت مناسب بین30 تا 50 هزار تومان است. ایشان مطمئن هستند که رئیس بخش چلوکباب می باشند؟ یا شاید هم مثل مدیران دیگر فقط حق مدیریت یا حق شرکت در جلسات را می گیرند؟
  • ربیع IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
    0 0
    اتحادیه چلوکباب و چلوخورش؟!!!!! یعنی چلوکباب و چلوخورش متحد شدن؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس